Dags att byta däck?

Vår anläggning är en komplett däckverkstad och vi vet exakt vad som passar din bil. Vi har däck och fälg i alla prisklasser och för alla typer av terräng och underlag.

Det här erbjuder vi:

  • Hjulskifte
  • Montering
  • Hjulinställningar
  • Balansering
  • Lagning av punktering
  • Försäljning
  • Däckhotell
 

Kontakta vår däckverkstad:

0303-620 70

Boka ditt rutbyte:

Fyll i bokingsformuläret med önskad tid så återkommer vi med en bekräftelse.

Vi sköter kontakten med försäkningsbolaget och du betalar endast din självrisk.
Fram till 30/6-19 bjuder vi dig på nya torkarblad isamband med ditt rutbyte.


Originalvindruta från Volkswagen.

Vindrutan – mer än bara ditt fönster mot världen.

Fri sikt – för säkerhets skull.

Att du som förare har perfekt sikt framåt är inte bara vindrutans uppgift, skicket på den är också en säkerhetsfråga för dig och andra trafikanter. Förutom att en sliten eller sprucken vindruta påverkar säkerheten negativt bidrar vindrutans utformning och montering även till bilens vridstyvhet och krocksäkerhet. Med en Originalvindruta från Volkswagen behöver du aldrig kompromissa med säkerheten eftersom din Volkswagen håller samma säkerhetsstandard som när den lämnade fabriken.

Originalvindruta gör bilen säker.

Vindrutan i din Volkswagen är mer än bara ett skydd mot väder och vind. Den utgör även en viktig del av bilens konstruktion och bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet, bland annat ger vindrutan stöd åt krockkudden vid en kollision. Dessutom finns en hel del avancerade förarassistanssystem i din Volkswagen som vindrutan ska fungera tillsammans med, exempelvis laser, sensorer och kameror. Därför gör du klokt i att låta de som kan din Volkswagen montera en Volkswagen Originalvindruta när det är dags att byta.