Välkommen in i en ny generation SUV.

En ny generation Touareg är här. Den tar komforten, körupplevelsen, funktionaliteten till en helt ny nivå. Till exempel med en helt nyutvecklad digital förarmiljö.

En helt ny generation Touareg är här. Den tar komforten, körupplevelsen, funktionaliteten till en helt ny nivå. Till exempel med en helt nyutvecklad digital förarmiljö.

Nya hjulspår, nya linjer.

Om man nu ska försöka beskriva design i ord, är det på sin plats att börja säga att det inte går. Det är först i verkligheten som man kan få en riktigt uppfattning av hur nya Touareg kombinerar SUVens storlek och kraft med rena, eleganta linjer.

Redan i fronten visas nya bilens karaktär – bred, kraftfull och förtroendeingivande. Den vertikala grillen går ut i strålkastarna, med kromlister som sträcker sig ut från Volkswagen-märket i mitten ut över strålkastarna. Den längre motorhuven ger bilen en sportigare känsla och renare linjer.  

Formspråket fortsätter hela vägen. De breda ”skuldrorna” och bakljusen betonar det kraftfulla uttrycket, som ytterligare accentueras av den blanka svarta takspoilern och kromade avgasutblåsen.

 

Design.

Det är enkelt att stapla adjektiv på varandra – kraftfull, elegant, skarpa konturer, rena linjer. Men det är först när du ser nya Touareg i verkligheten som de får en mening.

Infotainment.

Du är alltid uppkopplad i din Touareg. Här får du underhållning precis som du vill ha den – med utmärkt surround-sound, om du vill. Och du kan styra flera funktioner med bara en handrörelse.

 

Standardutrustad med en ny nivå.

Nya Touareg är generös, både med utrymme, utrustning och möjligheter.

  • Innovision Cockpit

  • Förarassistans

  • Säkerhetssystem

  • Cross Traffic Assist

  • Pre Crash 360

  • Car-Net

  • Fler highlights


Designpaketet R-Line

Kraftfull form och funktion.

Nya sportiga Touareg R-Line levererar gott om kraft och körupplevelse. Designpaketet R-Line accentuerar det.Nu finns nya Touareg till beställning så varmt välkommen att kontakta oss!

 

Pris från:

599 900 kr