Ommöbleringsbar så att den passar dina behov.

Nya T-Cross kan du enkelt möblera om – för mer benutrymme eller mer bagageutrymme eller mer plats att lasta långa saker. Något som alltid ryms i den är de avancerade säkerhetssystemen som är standard. Allt för att du enkelt och tryggt ska ta dig genom dagens alla aktiviteter.

En kompakt SUV-design.

Nya T-Cross kombinerar en urban look med kraven både för staden och för landet. Med den funktionella designen är T-Cross med dig på små som stora äventyr.

Komfort.

Är du den spontana typen? Då är nya T-Cross en ideal följeslagare genom dagen. Tack vare att passagerarsätet fram kan fällas helt, och baksätet även kan flyttas framåt och bakåt, anpassar du den enkelt till det du behöver/vill/måste göra. Ett tillval är den digitala interaktiva instrumenteringen som visar information om körningen och på det sätt som du vill ha den.

Gör den till din egen.

Nya T-Cross erbjuder ovanligt mycket flexibilitet och frihet. Det gäller även utseendet. Med tillvalen designpaketen Black, Energetic Orange och Bamboo Garden Green kan du få din T-Cross att passa din egen personlighet.Nu finns nya T-Cross till beställning så varmt välkommen att kontakta oss!

 

Pris från:

199 900 kr


Privatleasing:

1 437 kr/mån