Servicerådgivare

Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.

Vill du utvecklas i ett företag med en framgångsrik historik och vara med i uppbyggnaden av en ny servicemarknadsorganisation med starka varumärken? Har du förmågan att kunna handskas med många uppgifter samtidigt som du levererar utomordentlig service till våra kunder?

Tjänstebeskrivning Servicerådgivare

Som servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger dem stöd och vägledning. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls. Du ansvarar för att våra kunder får femstjärnig service och är utomordentligt nöjda med vårt sätt att hantera deras ärende. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunders bilar för service- och reparationstider via telefon och mail samt ta emot samt lämna ut bilar. 
Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor samt prissätta och fakturera utförda arbeten. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har även ett ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet från arbete inom kundservice.
 • Hög servicekänsla och förmågan att hantera stressiga 
 • situationer
 • Goda datorkunskaper och förmåga att lära dig nya IT-system
 • Behärskar svenska och engelska väl, i både tal och i skrift
 • B-körkort

Meriterande

 • Datakunskaper inom systemen Automaster, Etka, Elsa, Apos Pro, Cabas och Saga 2
 • Erfarenhet av arbete som servicerådgivare eller motsvarande inom bilbranschen.


Personliga egenskaper
Som person är du socialt utåtriktad, flexibel och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du kan hantera kundrelationer och uppskattar att möta nya människor varje dag. Du brinner för att leverera femstjärnig service och är beredd att göra det lilla extra för att få femstjärnigt nöjda kunder. För att fungera i rollen behöver du vara ansvarsfull, strukturerad, noggrann och ha lätt för att samarbeta i team. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en god relation med kunden och tillgodose dennes behov.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet och sociala förmåga.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående om lämplig kandidat ansöker.

Sista ansökningsdag är 2018-06-30. 

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till therese.birgersson@bilab.se

Märk ämnesraden i mailet med Ansökan Servicerådgivare

Vid frågor om tjänsten, kontakta Therese Birgersson på telefonnummer: 0303-620 29 eller via e-post: therese.birgersson@bilab.se 


Fordonstekniker

 

Vill du utvecklas i ett företag med en framgångsrik historik och vara med i uppbyggnaden av en ny servicemarknadsorganisation med starka varumärken? Har du förmågan att kunna handskas med många uppgifter samtidigt som du levererar utomordentlig service till våra kunder?

Tjänstebeskrivning fordonstekniker

Vi söker fordonstekniker till vår allmänverkstad. I arbetet ingår främst att utföra service, reparationer, felsökningar samt elarbeten på Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Audi och Skoda. Du ansvarar för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra arbetet med hög kvalitet.

Kvalifikationer

 • Fordonsteknisk utbildning
 • Kunskaper i fordonskonstruktion, serviceteknik och 
 • diagnostiska system
 • Förståelse för vikten av hög service och kundbemötande samt verkstadens processer och nyckeltal
 • Behärskar svenskaoch engelska väl, i både tal och i skrift
 • B-körkort
 • Meriterande AC-behörighet
 • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda

Meriterande

 • AC-behörighet
 • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet och sociala förmåga.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kommer att tillsättas omgående om lämplig kandidat ansöker. Sista ansökningsdag är 2018-05-06.

Är du kvalificerad för tjänsten och känner att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till marcus.ingemarsson@bilab.se Märk ämnesraden i mailet med Fordonstekniker dagtid.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Servicemarknadschef,
Marcus Ingemarsson på telefonnummer: 0303-620 23 eller via e-post: marcus.ingemarsson@bilab.se