Reservdelar & tillbehör till Skoda bilar i Kungälv - Bilab Kungälv

Reservdelar & tillbehör

Därför är original reservdelar bättre!

Det är inte helt lätt att förstå varför, ofta ser man ingen stor skillnad utanpå. Men de tillverkare som vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. Reservdelar som inte är perfekt anpassade för din bil förkortar bilens livslängd, försämrar köregenskaperna och sänker i sin tur andrahandsvärdet.

I våra tillbehörskataloger kan du söka efter biltillbehör för just din Skoda, samt se aktuella kampanj priser. Här finns accessoarer i mängder, takboxar, fälgar, bilvårdsprodukter och mycket, mycket mer. Skapa din inköpslista och handla i vår butik.

Du kan även skicka en reservdelsfråga till oss. Fyll i formuläret och ange det beställningsnummer som du fick i tillbehörskatalogen eller formulera din egen fråga så kontaktar vi dig.

Med Skodakort VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader. Du kan dela upp service, reparationer, och tillbehör på 12 månader utan ränta eller några tillkommande kostnader. Följ länken nedan för att läsa mer om Skodakortets förmåner och villkor. Ansökan om Skodakort kan du självklart göra hos oss på Bilab!

Skoda kundkort

reservdelar

Tillbehör

Reservdels frågor?

Om du har några frågor gällande reservdelar så kan du fråga oss så berättar vi mer!

Klicka här.

Månadens erbjudande

Ladda ner vår PDF med alla våra senaste vintererbjudanden!

Klicka här.

Raul Candia
Martin Mattsson
Jonas Fontenay
Magnus Persson

Meny